Visoms progoms, kai norima ką nors nustebinti savo neeiliniais kulinariniais sugebėjimai, nes labai labai paprasta pagaminti (netgi skanių!)
Paruošimas
Įmuštus kiaušinius sutriname su cukrumi, tada supilame aliejų (ir pieną, jei gaminate blyninius vaflius), išmaišome, pilame miltus ir plakame mixer'iu kol neliks gumulų. Kepam kol paruduos. Pirmus kelis pajuodavusius geriau išmesti, nes šuo musėt taip pat nevalgys :)
Vafliniai - puresni, labiau traškūs.
Blyniniai - ne tokie traškūs, bet pigesni produktai,nereik aplinkinių gąsdint su tokiu kiaušinių kiekiu.
Vafliniai vafliai
| Blyniniai vafliai
|
Recepto autorius: mama
1 comments:
Gali įdėti dar papildomų prieskonių, pvz., kakavos/vanilės :)
Post a Comment