• BSc-MSc
  • Science
  • Reading
  • Žygiai
  • Žvejyba
  • Fun
  • Cooking
  • Įdomu
  • Photos
  • WishList
  • Talk

July 24, 2008

Lasagne

Paruošimas

Idaras: geltonasias paprikas, svogunus, morkas ir cesnako skilteles supjaustyti kubeliais bei apkepintis alyvuogiu aliejuje. Tada sudeti mesa ir skrudinti dar apie 5min. Supilti vyna ir troskinti kol jis visai isgaruos. Tuomet sudeti kubeliais smulkintus pomidorus bei pomidoru padaza.
Bechamel padazas: Istirpinti sviesta, sudeti miltus ir intensyviai maisant supilti KARSTA piena. Maisant kaitinti kol uzvirs.
Viskas kartu: Istepti kepimo inda sviestu ir dugna nukloti plonu Bechamel sluoksniu. Tuomet sluoksniuoti: lazanijos lakstai > idaras > bechamel > lazanijos lakstai... galiausiai viska padengti tarkuotu suriu.
Kepti orkaiteje 20min 200(180) laipnsiu celsijaus temperaturoje.


Reikės (4 porcijoms)

Idaras
  • 400gr. farso
  • 2 pomidoru
  • 1 geltonosios paprikos
  • 50gr. sviesto
  • 1 morkos
  • 1 svoguno
  • 100gr. tarkuoto surio
  • 100ml pomidoru padazo
  • 20g miltu
  • 4 skilteliu cesnako
  • 400ml sauso balto vyno
Bechamel padazas
  • 0,9l pieno
  • 50gr. sviesto
  • 50gr. miltu
Skanaus! Papildykite, jei turite kokių nors komentarų :)

Recepto autorius:
Jonas

0 comments:

Post a Comment